Stichting De Planthof – Delkant 4, 5311 CJ Gameren – Tel 0418-561899

De Scholen

Stichting de Planthof heeft twee scholen in beheer, de School met de Bijbel in Gameren en de Juliana van Stolbergschool in Poederoijen. Per D.V. 1 januari 2021 valt ook de Eben-Haëzerschool in Leerbroek onder de stichting.  In totaal omvatten de scholen dan meer dan 700 leerlingen. Elke school heeft een identiteitscommissie. 

School met de Bijbel
Gameren

Onze school staat in het rustige dorp Gameren. De grondslag van de school is de Bijbel. Wij geloven dat de Bijbel het Woord van God is. We willen een school zijn, waar kinderen zich geaccepteerd weten en in aanraking worden gebracht met God en Zijn Woord.

Juliana van Stolbergschool Poederoijen

De Juliana van Stolbergschool in Poederoijen is een gezellige dorpsschool, waar alle kinderen welkom zijn ongeacht hun achtergrond. We zijn een school op reformatorische grondslag, met een open aannamebeleid.

Eben-Haëzerschool Leerbroek

Op de Eben Haezerschool zijn 3 woorden van belang: Vertrouwd, Veilig en Verrijkend.

Ouders kunnen hun kind aan de zorgen van de school toebetrouwen. De school moeten voelen als thuis: vertrouwd. We trachten te leven en werken met de Bijbel als kompas.

In onze school willen we dat alle kinderen weten dat ze welkom zijn ongeacht achtergrond of cultuur. Ze kunnen in alle rust spelen en leren: veilig.